Trabzonspor -BJK maçında oturan 58 Milyon Euro!

Beşiktaş ile Trabzonspor, arasındaki mücadelede iki teknik adam da yıldızları yedek soyundurdu. Beşiktaş'ta Mario Gomez, Sosa ve Kerim Frei gibi isimler ilk 11'de yer bulamazken, Trabzonspor'da ise Cardozo, Medjani gibi yıldızlar Şota tarafından ilk 11'e

Trabzonspor -BJK maçında oturan 58 Milyon Euro!

Beşiktaş ile Trabzonspor, arasındaki mücadelede iki teknik adam da yıldızları yedek soyundurdu. Beşiktaş'ta Mario Gomez, Sosa ve Kerim Frei gibi isimler ilk 11'de yer bulamazken, Trabzonspor'da ise Cardozo, Medjani gibi yıldızlar Şota tarafından ilk 11'e alınmadı. Bu durum da takımların yedek kulübesindeki zenginliğini ortaya koydu.

Servet oturdu!

Trabzonspor'un yedek kulübesinde oturan oyuncuların piyasa değerlerinin toplamı 25 milyon Euro'yu bulurken, Beşiktaş'ın yedek oturan oyuncularının piyasa değerleri toplamı ise 33 milyon Euro'yu buldu.

İki takımın yedeklerinin değerlerinin toplamı 58 milyon Euro'yu bulurken, bu rakamın Süper Lig'de şampiyonluk yaşamış ekiplerin dışında kalan 13 takımın takım değerlerinden de fazla olması dikkat çekti.

İki takımın yedek kulübesi:

BEŞİKTAŞ: Günay Güvenç - Necip Uysal - Serdar Kurtuluş - İsmail Köybaşı - Jose Sosa - Kerim Frei -Mario Gomez

TRABZONSPOR: Esteban - Salih Dursun - Carl Medjani - Alper Uludağ - Aytaç Kara - Sefa Yılmaz - Oscar Cardozo.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler