Trabzonspor, Bjelica ile 2.25'lik ortalamayı yakaladı!

Trabzonspor, Bjelica'nın gelişiyle birlikte gol yollarında etkili bir performans ortaya koydu.

Trabzonspor, Bjelica ile 2.25'lik ortalamayı yakaladı!

Trabzonspor, Nenad Bjelica yönetiminde 12 maça çıktı. Rakip ağları 27 defa havalandırdı. Bordo mavili ekip, 2.25 gibi yüksek bir gol ortalaması tutturmuş durumda.

Trabzonspor, Bjelica yönetiminde çıktığı 12 maçın 11'inde rakip ağları havaladırmayı başardı. Bu sezon Galatasaray'a 2-0 yenildi.

Trabzonspor, Nenad Bjelica döneminde gollü ve farklı galibiyetlere imza attı. Hırvat hocanın idaresinde geçtiğimiz sezon Karagümrük'ü 4-1, Giresunspor'u 4-2, Alanyaspor'u 5-1'lik skorlarla mağlup etmişti. Bu sezon da milli ara öncesinde Kasımpaşa'yı 5-1'lik skorla geçmeyi bildi.

BERABERLİĞİ YOK

Nenad Bjelica dönemindeki en büyük sorun galibiyet sayısının düşük kalması oldu. Hırvat hoca ile Trabzonspor henüz beraberlik yaşamadı. Bjelica döneminde 12 karşılaşmaya çıkan Karadeniz temsilcisi bu maçların 6'sını kazanabildi. 6 mücadeleden ise yenilgiyle ayrıldı.

Kaynak:Fotomaç

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler