Trabzonspor Basketbol Beşiktaş’a 82-71 mağlup oldu

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin ilk haftasında Trabzonspor sahasında Beşiktaş Sompo Japan’ı konuk etti. Bordo-mavililer mücadeleden 82-71 mağlup ayrıldı.
Trabzonspor Basketbol Beşiktaş’a 82-71 mağlup oldu

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 2017-2018 sezonunun ilk haftasında Trabzonspor, sahasında Beşiktaş Sompo Japan ile karşı karşıya geldi. Bordo-mavili ekip mücadeleyi 82-71 kaybetti.

Karşılaşmada etkili bir performans sergileyen Beşiktaş Sompo Japan, deplasmanda aldığı galibiyetle sezona iyi bir başlangıç yaptı.

Sezona mağlubiyetle başladı

Trabzonspor Basketbol Takımı, taraftarı önünde oynadığı karşılaşmada rakibi karşısında istediği sonucu elde edemedi.

Beşiktaş Sompo Japan karşılaşmadan 82-71’lik skorla galip ayrıldı.

İlk hafta mücadelesi

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde sezonun ilk haftasında oynanan karşılaşma basketbolseverler tarafından yakından takip edildi.

Trabzonspor Basketbol Takımı, önümüzdeki haftalarda ligde ilk galibiyetini almak için mücadele edecek.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.