Trabzonspor Beşiktaş maçı ne zaman oynanacak?

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında oynanacak olan Trabzonpor Beşiktaş derbisi hava muhalefeti nedeniyle ertelendi. Trabzon'da iki gündür aralıksız devam eden kar yağışı nedeniyle Avni Aker zemininin karla kaplanması maçı oynanmasına izin vermed. Peki T

Trabzonspor Beşiktaş maçı ne zaman oynanacak?

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında oynanacak olan Trabzonpor Beşiktaş derbisi hava muhalefeti nedeniyle ertelendi. Trabzon'da iki gündür aralıksız devam eden kar yağışı nedeniyle Avni Aker zemininin karla kaplanması maçı oynanmasına izin vermed. Peki Trabzonspor Beşiktaş maç ne zaman oynanacak?

Türkiye Futbol Federasyonu maçın tatil edildiğine ilişkin bir açıklama yaptı. Trabzon'daki kar yağışının yarın da devam edeceğinin belirtildiği açıklamada, şu ifadeler yer aldı:

"Karşılaşmanın oynanacağı Trabzon'daki Hüseyin Avni Aker Stadı'ndaki yaşanan elverişsiz hava ve saha koşulları, yapılan temizleme çalışmalarına rağmen yoğun kar yağışının devam etmesi, bu koşulların yarın da devam edecek olması ve iki kulübümüzün hafta içi oynayacakları Ziraat Türkiye Kupası müsabakaları göz önünde bulundurularak; maçın hakemleri ile temsilcilerinin de görüşleri alınarak tatil edilen karşılaşma, federasyonumuz tarafından belirlenecek ileri bir tarihte oynanacak."

trabzonspor-besiktas-maci-ne-zaman-oynanacak.jpg

TRABZON'DA MAÇ BAŞLAMADI BİLE

Ligin 19. haftasında, Trabzon'a bir maç eksiğiyle gelen Beşiktaş, burada da kar engeline takıldı. Trabzon Avni Aker Stadı'nın zemini yoğun kar yağışı nedeniyle yaklaşık 17 cm'lik kar kütlesi altında kaldı. Statta temizleme çalışmaları yapılsa da maçın oynanamayacağına karar verildi ve bu mücadele de ileri bir tarihe ertelendi.

TRABZONSPOR BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN OYNANACAK?

Bu gelişmelerin ardından Beşiktaş'ın iki eksik maçını hangi tarihlerde oynayacağı merak konusu oldu. Avrupa defterini kapatan, sadece lig ve kupada mücadele eden Beşiktaş için en müsait tarihler olarak 3, 17 ve 25 Şubat günleri ön plana çıkıyor. TFF'nin maçları 3 Şubat, 17 Şubat Çarşamba ya da 25 Şubat Perşembe günlerinden ikisinde oynatması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor