Trabzonspor Beşiktaş maçi iptal olacak mı?

Süper Lig'in 19. haftasında bu akşam Trabzonspor sahasında Beşiktaş'ı ağırlayacak. Zorlu karşılaşma öncesinde Trabzon'da iki gündür süren kar yağışı maçın oynanıp oynanmayacağı konusunda merak yarattı. Kulüpten alınan bilgilere göre görevli ekipler Avni A

Trabzonspor Beşiktaş maçi iptal olacak mı?

Süper Lig'in 19. haftasında bu akşam Trabzonspor sahasında Beşiktaş'ı ağırlayacak.

Zorlu karşılaşma öncesinde Trabzon'da iki gündür süren kar yağışı maçın oynanıp oynanmayacağı konusunda merak yarattı. Kulüpten alınan bilgilere göre görevli ekipler Avni Aker'de maç saatine kadar çalışmaları yürüterek maçın oynanması için çaba sarfedecek.

Saat 14.30'da ise hakemler sahayı kontrol edecek. Stadyumda 40 kişilik bir ekip çalışıyor ve stadın temizliği için de Belediyeden araç tahsis edildi.

Saat 17.00'de çok şiddetli kar yağışı beklense de federasyonun maçı oynatmak istediği ancak maçın her an tatil edilebileceği kaydedildi.. Yayıncı kuruluşun ise içeriden görüntü almaya müsade etmediği belirtildi.

İşte Avni Aker'deki son durum

12583836_982903345117524_900118844_n.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler