Trabzonspor Beşiktaş'ı yenerse...

Trabzonspor'da son 9 sezonun en uzun galibiyet serisi.

Trabzonspor Beşiktaş'ı yenerse...

Süper Lig'in 22’nci hafta mücadelesinde Demir Grup Sivasspor’u da mağlup ederek üst üste 6’ncı maçından da galibiyetle ayrılan Trabzonspor, 2010-11 sezonundan sonra ligde en uzun galibiyet serisini elde etti.

Süper Lig’de İttifak Holding Konyaspor, Hes Kablo Kayserispor, Kasımpaşa, Fenerbahçe ve Gençlerbirliği maçlarının ardından 22’nci hafta mücadelesinde sahasında ağırladığı Demir Grup Sivasspor’u da mağlup ederek ligde üst üste son 6 maçından da galibiyetle ayrılan Trabzonspor, son 9 sezonun en uzun galibiyet serisine ulaştı. Son olarak 2010-11 sezonunun 24, 25, 26, 27, 28 ve 29’uncu haftalarında oynadığı karşılaşmaları kazanarak 6 maçlık galibiyet serisi yakalayan bordo-mavililer, sonraki süreçte ilk kez bu sezon 6 maçlık galibiyet serisine ulaştı.

BEŞİKTAŞ MAÇINI KAZANIRSA SON 15 SEZONUN EN UZUN SERİSİ OLACAK

Öte yandan Süper Lig’in 23’üncü haftasında deplasmanda Beşiktaş’a konuk olacak olan Trabzonspor, bu karşılaşmadan da galibiyetle ayrılması durumunda 2003-2004 sezonundaki 11 maçlık galibiyet serisinin ardından son 15 sezonun en uzun galibiyet serisine ulaşacak. Ligde başarılı bir performans sergileyen bordo-mavililer, Beşiktaş karşısında alacağı 3 puanla 15 sezon sonra yeni bir rekora imza atmanın yanı sıra rakiplerinin de birbirleriyle oynayacağı haftada liderlik koltuğundaki yerini de sağlamlaştırmış olacak.

TRABZONSPOR İÇ SAHADA GOL YAĞDIRIYOR

Bu arada Trabzonspor, Süper Lig’de iç sahada en fazla gol sevinci yaşayan takım konumunda yer alıyor. Ligde oynadığı 21 maçta toplamda 47 gol kaydeden ve ligin en golcü takımı olan bordo-mavililer, bu gollerin 31’ini sahasında oynadığı karşılaşmalarda kaydederek bu sezon evinde en çok gol atan takım oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
22 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor