Trabzonspor beraberliklere abone oldu! Seri 5 maça çıktı

Trabzonspor beraberlik serisini 5 maça çıkardı.

Trabzonspor beraberliklere abone oldu! Seri 5 maça çıktı

Trabzonspor bu sezon Süper Lig'de oynadığı 34 maçın 12'sini beraberlikle bitirdi. Bordo-mavililer söz konusu beraberliklerin 9'nu deplasmanda 3'nü ise evinde oynadığı maçlarda alırken, son 5 maçında da sahadan bir puanla ayrıldı.

Sezona istediği gibi başlayamasa da teknik direktör Abdullah Avcı'nın takımın başına gelmesiyle toparlanma süreci yaşayan Trabzonspor, son haftalarda yaşadığı puan kayıplarıyla zirve yarışının gerisinde kaldı. Süper Lig'de oynadığı son 5 maçtan beraberlikle ayrılarak 10 puan kaybeden Karadeniz ekibi fırsat haftalarını değerlendiremeyerek önemli bir avantajı yitirdi.

Beraberliklere abone oldu
Trabzonspor son haftalarda yaşadığı puan kayıplarıyla hayal kırıklığı yaşatırken her geçen hafta zirvenin bir adım daha gerisinde kaldı. Bordo-mavililer bu sezon oynadığı 33 maçta 12 beraberlik elde etti. Söz konusu beraberliklerin 9'u dış sahada 3'nü ise evinde oynadığı maçlarda aldı. Trabzonspor elde ettiği beraberliklerde 24 puan bıraktı. Karadeniz ekibi Sivasspor, Kayserispor, Çaykur Rizespor, Hatayspor ve Galatasaray maçlarından beraberliklerle ayrılarak 5 maçlık seri elde etti.

Beraberliklerin 9'u Avcı döneminde
Trabzonspor, Süper Lig'de elde ettiği 12 beraberliğin 9'unu Abdullah Avcı döneminde elde etti. Bordo-mavililer Eddie Newton döneminde 2 , İhsan Derelioğlu yönetiminde çıktığı tek maçtan da beraberlikle ayrılmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
27 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor