Trabzonspor Belçika'daki saldırıyı lanetledi

Trabzonspor, Belçika'nın Başkenti Brüksel'de yaşanan ve 34 kişinin hayatını kaybettiği 170 kişininde yaralandığı terör saldırısını lanetledi.   Bodo mavili kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada "Ülkemizde yaşanan canlı bombalı terör saldırı

Trabzonspor Belçika'daki saldırıyı lanetledi
Trabzonspor, Belçika'nın Başkenti Brüksel'de yaşanan ve 34 kişinin hayatını kaybettiği 170 kişininde yaralandığı terör saldırısını lanetledi.
 
Bodo mavili kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada "Ülkemizde yaşanan canlı bombalı terör saldırıları şimdi Avrupa Birliği'nin başkenti Brüksel'i vurdu. Onlarca masum insanımız hayatını kaybetti, çok sayıda da yaralı var. Hangi dilden, hangi dinden, hangi ırktan olursa olsun masum insanlarımızın öldürülmesini şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz. Terör belasından çok çekmiş bir ülke olarak hayatını kaybedenlerin acılarını paylaşıyor ve yüreğimizde hissediyoruz. Yaralılara da acil şifalar diliyoruz. Teröre herkesin birlikte karşı bir duruş sergilemesi ve dünyamızın bu tür karanlık ellerden biran önce kurtarılmasını diliyoruz." ifadelerine yer verildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor