Trabzonspor bekliyor, Fenerbahçe pusuda! Sörloth bilmecesi sürüyor

Süper Lig'de Alexander Sörloth için geri sayım.

Trabzonspor bekliyor, Fenerbahçe pusuda! Sörloth bilmecesi sürüyor

Almanya Bundesliga ekiplerinden RB Leipgiz'de forma giyen Alexander Sörloth performansıyla beklentileri karşılayamadı. Alman kulübü ihtimaline kapı aralarken Süper Lig devi teklif için gün sayıyor. İşte yaşananlar...

Süper Lig'de Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor'un transfer gündeminde yer alan Alexander Sörloth'un geleceği merak konusu oldu. 

TÜRKİYE'DE GOL KRALLIĞI YAŞADI 

Norveç Milli Takımı'nda da forma giyen Alexander Sörloth, 2019-2020 sezonunda Trabzonspor formasıyla Süper Lig'e damga vurdu. Sörloth, Süper Lig'de attığı 24 golle sezonu gol kralı olarak tamamladı.

TEKNİK DİREKTÖRÜ AÇIKLADI 

Nagelsmann’ın Bayern Münih’in başına geçmesinin ardından RB Leipzig teknik direktörü olan Jesse Marsch, göreve gelmesinin ardından oyuncunun antrenmanlardaki performansını görmek istediğini dile getirmişti.

PERFORMANSINDAN MEMNUN 

RB Leipzig teknik direktörü Alexander Sörloth’un antrenmanlardaki performansıyla ilgili ilk değerlendirmesini yaptı. Norveçli golcünün çalışmalarından memnun olduğunu söyleyen Marsch “Sörloth her gün çok çalışıyor. Çalışmalarından memnunum. Antrenmanlarda ortaya koyduğu çaba ve idmanlara yaklaşımı harika. Fizik açıdan da son derece kuvvetli” dedi.

FENERBAHÇE BEKLEMEDE 

Fenerbahçe, Sörloth’u kiralama girişiminde bulunmak için Leipzig kulübünden çıkacak kararı bekliyor. Norveçli futbolcu, geçen sezon 20 milyon avro bonservis bedeliyle kadrosuna dahil olduğu Alman kulübünde beklentileri karşılayamadı.

KİRALIK TEKLİFİ HAZIRLIĞI 

Marsch, Norveçli golcünün çalışmalarından memnun olduğunu söyledi. Leipzig teknik ekibi, Ağustos ortalarına kadar antrenmanlarda Sörloth’u takip edecek. Eğer teknik ekip oyuncunun kiralanmasına izin verirse, Fenerbahçe iyi bir teklif ile Alman kulübünün kapısını çalacak.

ÖNCELİK TRABZON'DA 

Ancak sözleşme gereği Sörloth’un, Türkiye’ye dönmesi halinde Trabzonspor’un bu transferde önceliği bulunuyor.

HAZIRLIK MAÇINDA ETKİSİZ KALDI 

Takımdaki kaderini belirleyecek hazırlık maçlarına çıkan Alexander Sörloth, ilk sınavında sessiz kaldı. AZ Alkmaar'ı Samardzic'in golüyle 1-0 yendikleri maçta forma giyen Norveçli yıldız, kendisini gösteremedi.

AYRILIK İHTİAMLİ GÜÇLÜ 

Öte yandan Alman basını, Andre Silva ve Brian Brobbey'in Sörloth'un önünde yer aldığını belirtirken, ayrılık ihtimalinin çok güçlü olduğunu belirtti.

5 GOL 2 ASİST 

Bundesliga’da 29 maçta şans bulan 25 yaşındaki santrfor, 5 gol kaydetti, 2 gol pası verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler