"Trabzonspor bayrakları sandıklardan çıkacak"

Trabzonspor başkan adayı Muharrem Usta, sandıklardan bayrakları yeniden çıkartacaklarını söyledi.  Trabzonspor başkan adayı Muharrem Usta, seçim gezilerine Trabzon'da devam etti. Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen v

"Trabzonspor bayrakları sandıklardan çıkacak"

Trabzonspor başkan adayı Muharrem Usta, sandıklardan bayrakları yeniden çıkartacaklarını söyledi. 

Trabzonspor başkan adayı Muharrem Usta, seçim gezilerine Trabzon'da devam etti. Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen ve Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu'nu ziyaret eden Usta, projelerini anlatarak destek istedi. Usta, daha sonra Bayburtlular Derneği Başkanı Yaşar Erdoğan ve üyelerle görüştü. Burada anı defterini imzalayan Muharrem Usta, Trabzonspor Ziyabey Sosyal Tesisleri'ne geçerek, Trabzonspor divan üyeleri ve delegelerle görüştü. Maçkalılar Derneği ziyaretinin ardından, Trabzon Eczacılar Odası Başkanı Halit Hezkil Uslu ve yönetim kurulu ile görüşen Usta, TÜMSİAD Trabzon Şube Başkanı Mehmet Atmaca ile görüşmesinin ardından Trabzon Novotel'de gerçekleştirilen büyük delege buluşmasında, Trabzonspor Genel Kurul üyelerine seslendi.
 
20151126aw587748_01.jpg
 
"TRABZONSPOR'UN İTİBAR SORUNUNU BİRLİKTE ÇÖZMELİYİZ"
 
Trabzonspor'un itibar sorununu birlikte çözeceklerini belirten Usta, "Trabzonspor'un itibar sorununu birlikte çözmek zorundayız. Trabzonspor camiası kenetlenecek ve bu yükün altından sizlerle birlikte kalkacağız. Trabzonspor gibi bir markanın içinde bulunduğu itibar sorununu acil çok hızlı bir şekilde hal edilmesi lazım. Bu durum daha fazla tahammül edemeyiz. Bizim çocuklarımız ve gençlerimiz hep birlikte bu itibar sorunun çözmekle mükellefiz ve bunu birlikte çözmek zorundayız. Trabzonspor ile itibar sorunu asla yan yana olmaması lazım. Çünkü itibar bizim dışarıya dönük yüzümüzdür. Trabzonspor asla bunu hak etmiyor. Büyük bir seferberlik halinde hep birlikte bu yükün altından kalkmayı kendimize bir görev addetmemiz lazım. Camiamız büyük bir camia ama parçalanmış bir camia, çok şeyler konuşulabilir ama parçalanmışlığın bir tek nedeni vardır; sportif başarısızlık. Bir kulübün sportif başarası var ise o camia bütünleşen bir camia olur. Her ne olur ise olsun biz yeniden hedefe kilitlenmeliyiz. 50'nci yılımızda şampiyonluk bizim olmaz ise olmazımız olmalı. 'Bunca sıkıntı varken 50'nci yılda şampiyonluk nereden çıktı?' diye aklınızdan geçebilir. Bu markaya sahip çıkarsak ve müthiş bir yönetim organize ettiğimizde bu büyük marka 50. yılını boş geçmez" dedi.
 
20151126aw587748_02.jpg
 
"SANDIKLARDAN BAYRAKLARI TEKRAR ÇIKARTACAĞIZ"
 
"Başaranın yolu tabi ki iyi bir yönetimden geçiyor" diyen Usta, sözlerini şöyle tamamladı, "Sandıklardan bayrakları tekrar çıkaran, çocuklarıyla birlikte 'Bu şanlı yürüyüş yeniden başladı' diyen Trabzonspor camiasının ayaklanmasıyla ancak mümkün olacaktır. Yönetim iyi olmalıdır ama altındaki teknik heyette ve futbolcularda seçim hatası yapılırsa kulübü istediğiniz kadar ekonomik girdi yapalım sonuç devasa hüsran olur. Bir sisteminiz yoksa ve İstanbul Kulüplerinin kötü kopyası olmaya başlarsak, Trabzon'u, Katar, Bahren ve Birleşik Arap Emirlikleri haline getiren bir transfer politikası izlersek ve günlük yaşarsak sonuç büyük bir hüsran olur. Aslında bugünde bunu yaşıyoruz" ifadelerini kullandı.
 
20151126aw587748_03.jpg
 
"USTA YÖNETİMDE YER ALACAK BAZI İSİMLERİ AÇIKLAYACAK"
 
Trabzonspor Başkanı adayı Muharrem Usta, bugüne kadar yaptığı çalışmalarla ilgili ve projeleri hakkında basın mensuplarıyla bir araya gelecek. Saat 15.00'da gerçekleştirilecek toplantıda Usta, yönetiminde yer alacak bazı isimleri kamuoyu ile paylaşacak.
 
20151126aw587748_04.jpg
 
20151126aw587748_05.jpg
 
20151126aw587748_06.jpg
 
20151126aw587748_07.jpg
 
20151126aw587748_08.jpg
 
20151126aw587748_09.jpg
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler