Trabzonspor Baskette salı günü dananın kuyruğu kopacak

Trabzonspor Basketbol takımında önemli gelişmeler yaşanıyor.

Trabzonspor Baskette salı günü dananın kuyruğu kopacak

Haber61/Haber Servisi - Levent Ustabaşı - Trabzonspor MP Basketbol Kulübü’nde krizleri bitirmek isteyen Başkan Abiş Hopikoğlu harekete geçti. Fakat yine olmadı!


Trabzonspor MP Basketbol Kulübü’nde yaşanan menajer krizi ve başarısız lig sezonu ardından gelişen olaylar sonrası ilginç ayrışmalar ve çatışmalar yaşadı. Yönetim içinde yaşanan bu çatışmalar sonrası bazı yöneticiler kulüp genel menajeri Nihat Mala’nın işine son verilmesini istedi. Fakat buna rağmen transfer görüşmeleri ve diğer kulüple ilgili çalışmalarını sürdüren Mala soluğu Başkan Hopikoğlu’nun yanında aldı.

İstanbul’da görüşen ikili arasında sıcak bir toplantı gerçekleşti. Trabzon kanadındaki Nihat Mala’ya tepkili olan yöneticiler bu görüşme sonrası yine Başkan Hopikoğlu ile fikir ayrılığına girdi.

Bu defa genel sayman İbrahim Kul istifa etti.

İstifasının ardından harekete geçen Başkan Hopikoğlu krizleri bitirmek için bütün yöneticileri İstanbul’a çağırdı. Salı günü toplantı yapılacak ve sorunlar çözülecek diye düşünürken Trabzon kanadından yöneticiler bu toplantıya katılmama kararı aldı. Başkan Hopikoğlu salı günkü toplantıda olağanüstü kongre kararı da alabilir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor