Trabzonspor baskette flaş gelişme...

Başkan geldi ve onlarla buluştu!

Trabzonspor baskette flaş gelişme...

Haber61/Haber Servisi - Levent Ustabaşı - Trabzonspor MP Basketbol Kulübü’nde bir süredir kulüp menajeri Nihat Mala  üzerinden yaşanan kriz sonrası yöneticiler ve Başkan Abiş Hopikoğlu arasına giren buz dağı yavaş yavaş eriyor gibi gözüküyor.


Abiş Hopikoğlu hafta sonu geldiği Trabzon’da yönetici arkadaşı Prof Dr Osman Aynacı’nın oğlu Ümit Aynacı ve Fatmanur Elmalıoğlu adına düzenlenen düğün törenine katılıp Anayasa Mahkemesi üyesi eski KTÜ rektör yardımcısı Yusuf Şevki Hakyemez ile nikah şahitliği yaptı.  Düğün töreninde Trabzonspor futbol takımı asbaşkanı Ahmet Çubukçu da vardı.

Düğün töreninde Trabzonspor MP Basketbol Kulübü Başkanı Abiş Hopikoğlu tören boyunca Trabzon’da Nihat Mala’nın gitmesini isteyen yöneticileriyle oturdu. Bu görüntü sonrası Nihat Mala görevine devam edecek, Başkan buzları eritti yorumu yapıldı.

Daha önce Nihat Mala gitsin mi kalsın mı diye soru sorarak yöneticilerin oylamasına sunan Başkan Abiş Hopikoğlu, görüş ayrılığına düştüğü Trabzon’daki yöneticileriyle ters düşmüştü. 6-7 yönetici Nihat Mala için gitsin oyu vermişti ve, “Nihat Mala gitsin  oy çokluğuyla karar alındı. Bu karar uygulansın” demişti. Fakat Mala tekrar görevine başladı. Şimdi ise o kulüpten gitsin diyen yöneticilerle çalışmak zorunda kalacaklar. 

Öte yandan İstanbul’da yapılan toplantıya Trabzon’daki yöneticiler katılmamıştı sadece bir kaçı katılmıştı. Bu tavır Mala yüzünden alındı denilmişti. 

Baskette şimdilik sular durulmaya başladı ama her an her şey olabilir.

Şu anda idmanlar ve yeni oyuncularla ilgili de çalışmalar var.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor