Trabzonspor Basketbol'dan icra tepkisi

Trabzonspor Futbol Kulübü'nün Basketbol Kulübü'ne Muharrem Usta döneminden verilen ve yetkisiz olduğu belirtilen borçlar için icra gönderildi.

Trabzonspor Basketbol'dan icra tepkisi

Trabzonspor Futbol Kulübü ile Basketbol Kulübü arasındaki borç anlaşmazlığın boyutları büyüdü. Geçtiğimiz haftalarda Futbol Kulübü'nden Basketbol Kulübü'ne 'borçlarınızı ödeyin' şeklinde yapılan uyarıların ardından bugün Basketbol Kulübü'ne icra gönderildiği ortaya çıktı.

Bordo-Mavili kulüp, haciz işlemlerini başlatırken, Trabzonspor Basketbol Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Murat Aydın konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Haciz dosyalarının kulübe geldiğini ve gelirlere el koyduğunu söyleyen Aydın açıklamasında, "Geçtiğimiz senelerde bir kuruluş Trabzonspor Futbol Kulübünü icraya verdi. Biz yöneticileri değiliz ama Başkan Hopikoğlu ile beraber gittik ve firma ile konuştuk. Faizleriyle beraber 1 milyonu bulan bir alacakları varmış. Yaptığımız görüşme sonrası alacaklarından vazgeçtiler, üstüne kulübe de para verdiler. Bizle akalı bir durum değil. Trabzonspor bizim kulübümüz değil ama biz bunu yaptık." dedi. 

GELİRLERE EL KOYDULAR

İcra konusunda şaşkın olduklarını beliren Aydın, "Şimdi de Trabzonspor Futbol Kulübü, Trabzonspor Basketbol Kulübünü icraya veriyor. Kağıdı geldi. İcra başladı. Gelirlere el koydular. Bu nasıl bir iştir. Senin içindeki bilmezler. Fenerli, Galatasaraylı, Beşiktaş'ı geldi mi ne diyecek" diye sitem etti.

HESABI SORULACAKTIR

Kulübün icraya verilmesinin yanlış olduğunu vurgulayan Aydın "Tarih bunun hesabını sorar. Çok büyük tepki alırlar. Trabzon kamuoyu buna tepkisiz kalmaz. Sanki Trabzonspor'dan bize para geldi de, bizde onu aldık yedik, kendi işimize kullandık gibi bir imaj çiziyorlar. Böyle bir şey olur mu. Bindikleri dalı kesiyorlar. Trabzonspor ismi Türkiye kamuoyunda itibarsızlaşıyor." diye tepki gösterdi. 

İSİM HAKKI ÇEKİLEBİLİR

Öte yandan Aydın, Basketbol'dan Trabzonspor isminin çekilebileceğini ifade ederek, "Şöyle bir durum da var. Resmi olarak değil ama telefon ile federasyonu arayıp, isim hakkını çekeceklerini ve bu sezon takımın Basketbol 1. Liginde Trabzonspor ismi ile yer alamayabilir gibi söylemlerde bulunmuşlar" şeklinde aktardı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor