Trabzonspor basketbolda neler oluyor?

Trabzonspor Basketbol takımı ile ilgili vahim iddialar gündeme geldi

Trabzonspor basketbolda neler oluyor?
Haber61 Spor Servisi

Bu sezon beklenenden çok uzak bir performans sergileyerek son haftalarda lige güçlükle tutunan M.P. Trabzonspor'da işler karışık...

ÜCRET ÖDENMEDİ İZNE ÇIKARILDI

Trabzonspor basketbol takımında çalışmakta olan profesyonel kadro ve personellerin uzun süredir maaş alamadığı öğrenilirken son olarak bordo mavili kulübün maaş vermediği çalışanlarını 1 aylık ücretsiz izne ayırdığı öne sürüldü. Yaşananlar karşısında çalışanların oldukça zor durumda kaldıkları belirtildi.

BAŞARISIZLIĞA RAĞMEN DEVAM

Trabzonspor'da başarısız tablo bu yıl herkesin tepkisini çekerken takımın başmimarlarından olan Genel Menajer Nihat Mala ile yeniden yola devam kararı alındığı öğrenildi.  Başkan Abiş Hopikoğlu'nun ekipte değişime gitmesi beklenirken Mala ile yeniden devam kararı almasına da anlam verilemedi.

İDDİALAR GERÇEK DEĞİL

Öte yandan başta Anadolu Efes olmak üzere büyük şirketlerin kulübe sponsor olacağı yönündeki iddialarında bilinçli olarak gündeme getirildiği ve gerçeği yansıtmadığı kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler