Trabzonspor Basketbol'un kararına Vira'dan tepki geldi

Trabzonspor Basketbol Kulübü bu sezon ligden çekildiğini açıklaması üzerine taraftar gruplarından da tepki gecikmedi.

Trabzonspor Basketbol'un kararına Vira'dan tepki geldi

Trabzonspor Basketbol Kulübü 2018-19 sezonu Tahincioğlu Basketbol Ligi'nde yer almayacağını açıklamasının üzerine taraftar grupları da açıklamalarda bulundu.

Vira Grubu yaptığı açıklamada, "Bizim için de çok ayrı bir yeri olan, Hayri Gür'de deplasmanda, Avrupa'da pek çok şehirde yanında olduğumuz, kimsenin takip dahi etmediği günlerde zaferlerine, zor günlerine tanıklık ettiğimiz basketbol takımımızın geldiği bu durum karşısında büyük bir üzüntü duyuyoruz.Trabzon’da Basketbol kültürünün yerleşmesi, yaşatılması için imkanlarımız ölçüsünde elimizden geleni yapmış bir oluşum olarak, camiamızın bu konuya bir çözüm bulamamış olması karşısında yaşadığımız hayal kırıklığını paylaşmak isteriz.“Trabzonspor” markası, bu önemli branşta da üst düzeyde temsil edilmeyi, yarışmayı hak eden bir markadır. En kısa sürede gerekli organizasyonun sağlanarak Trabzon şehrini yeniden basketbolla buluşturmak Trabzon’da spora yön veren herkesin en asli görevi olmalıdır." sözlerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor