Trabzonspor Basket takımından taraftara çağrı

Ligde kritik durumda bulunan Medical Park Trabzonspor Basketbol Kulübü hafta sonu Banvit sınavına çıkacak

Trabzonspor Basket takımından taraftara çağrı

Ligde kritik durumda bulunan Medical Park Trabzonspor Basketbol Kulübü hafta sonu Banvit sınavına çıkacak.

Ligde kalma mücadelesi veren Trabzonspor Medical Park Besketbol takımı cumartesi günü saat 18 00 da  evinde Banvit’i ağırlayacak.Spor Toto Basketbol Süper Liginin 25. haftasında deplasmanda Tofaş'ı 89-79'luk skor ile mağlup eden Bordo- Mavililer hayri Gür Spor Salonunda Banvit'i konuk edecek.Ligde kalma adına bir sezona bedel maça çıkacak olan Trabzonspor Medical Park Basketbol takımında tek hedef Banvit'i mağlup etmek.

Trabzonspor  Basketbol takımı  başkanı Abiş Hopikoğlu maç öncesi taraftarlara çağrıda bulundu. Başkan Hopikoğlu zorlu bir süreçten geçtiklerini ifade ederek “ Cumartesi günü evimizde Banvit’i ağırlayacağız. Zorlu bir maç olacak. Bu maçta en büyük destekcimiz taraftarlarımızın bizi yalnız bırakmamalarını istiyoruz.

Karşılaşma boyunca oyuncularımıza destek versinler. Onlara bu maçta çok ihtiyacımız olacak dedi
Öte yandan Trabzonspor Basketbol takımı 3 maçlık kombine bilet uygulamasına geçti. Bordo Mavililer  Banvit, Fenerbahçe ve Ted  Kolejliler maçları için 25 TL’ye kombine bilet satışı yapmaya başladı
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor