"Trabzonspor başkanlığına adayım"

Trabzonspor’un mevcut yönetimiyle birlikte göreve seçilen ancak daha sonra yönetimden istifa ederek Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nu topa tutan Sebahattin Çakıroğlu başkanlığa aday olduğunu açıkladı.Trabzonspor’un kötü yönetildiğini ve Hacıosmanoğlu’nun yö

"Trabzonspor başkanlığına adayım"

Trabzonspor’un mevcut yönetimiyle birlikte göreve seçilen ancak daha sonra yönetimden istifa ederek Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nu topa tutan Sebahattin Çakıroğlu başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Trabzonspor’un kötü yönetildiğini ve Hacıosmanoğlu’nun yönetim tarzıyla ile başarı gelmeyeceğine inandığını söyleyerek yönetimden ayrılan Çakıroğlu Haber61’e açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor’un geleceği için başkanlığa aday olduğunu vurgulayan Çakıroğlu “ Trabzonspor bu yönetimle parcalanmış bölünmüş. Biz Trabzonspor'un güçlerini birleştirmek için adayız. Geleceği ipotek altına alınan Trabzonspor’un geleceğini ve birlik beraberliğini kurtarmak adına, çok ciddi bir ekiple adaylığımızı açıklamış bulunuyoruz. Trabzonspor için hayırlısı ne ise o olsun. Listemizde oldukça güçlü isimler bulunuyor.

Ana tema olarak, omurgası belli listenin devamını da Trabzon’dan yapacağız. Bugünden isimleri açıklamamızın da bir anlamı yok. Öncelikle Trabzonspor’un ihtiyaçlarını önümüze aldık. Benim listemde spor hukunu çok iyi bilen avukatlar var, bankacılar var, ciddi işadamları var. Ayrıca dünya sporuyla ilgili akademisyen arkadaşlarımız da var.  Biz sıradan değil Trabzonspor’un ihtiyaçlarına göre liste yaptık. “ ifadelerini kullandı.

İSTİFA EDERKEN NELER SÖYLEMİŞTİ?

Trabzonspor Başkanlığına aday olan Sebahattin Çakıroğlu, İbrahim Hacıosmanoğlu Başkanlığındaki yönetim kurulu üyeliğinden istifa ederken  “Biz Trabzonspor kulübüne gelmiş geçmiş en büyük zararı veren ekibiz” demişti.

AÇIKLAMALARIN DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler