Trabzonspor başkanlığına 3. aday

Trabzonspor’da İbrahim Hacıosmanoğlu ve Celil Hekimoğlu’nun ardından Muharrem Usta da adaylığını açıkladı.    Ekspres Gazetesi’ne konuşan Usta şunları söyledi; Uzun zamandır, "Trabzonspor'a nasıl faydalı oluruz?" sorusunun yanıtını aradık. Her şeyi irdele

Trabzonspor başkanlığına 3. aday
Trabzonspor’da İbrahim Hacıosmanoğlu ve Celil Hekimoğlu’nun ardından Muharrem Usta da adaylığını açıkladı. 
 
Ekspres Gazetesi’ne konuşan Usta şunları söyledi;
Uzun zamandır, "Trabzonspor'a nasıl faydalı oluruz?" sorusunun yanıtını aradık. Her şeyi irdeledik, inceledik ve geri dönüşü olmayacak bir şekilde adaylığa karar verdik. Trabzonspor tarihinin en iyi yönetimlerinden yola çıkıyoruz. İsimleri açıkladığımda, "Bunlar da Trabzonspor'da yönetici olur muydu?" denilebilecek kişiler olacak. 
 
‘Bizim yöneteceğimiz yönetim değil, 'birlikte yönetebileceğimiz, güçlü yönetimle kol kola yürüyoruz. Tek derdimiz Trabzonspor, onun icin büyük projeler üretiyoruz. Hırsım, egom yok. Bölmek için değil birleşmek için herşeyi yaparım, yapacağım da… Camianın beklentileri ve istegi üzerine bu sorumluluğu üzerimize aldık.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor