Trabzonspor başkanı “Hepsi hesap verecek” dedi Fenerbahçelilerden ilk özür geldi

Trabzonspor – Fenerbahçe karşılaşması sonrasında hakaretler yağdıran Fenerbahçelileri korku salmaya başladı.

Trabzonspor başkanı “Hepsi hesap verecek” dedi Fenerbahçelilerden ilk özür geldi

Trendyol Süper Lig'in 30'uncu haftasında oynanan Trabzonspor - Fenerbahçe maçına taraftar olayları damga vurdu. Trabzonspor’un 3-2 kaybettiği maçın son düdüğüyle, Trabzonspor taraftarını tahrik eden Fenerbahçeli futbolcular aynı zamanda taraftarlara da saldırdı.

Karşılaşma sonrasında çektiği videolarla yorum yapmaya çalışan Fenerbahçe eski futbolcusu Serhat Akın amigoluğa soyundu ve çektiği videosunda Trabzonspor ve Trabzon’a ağır hakaretler savurdu.

Fenerbahçe tarafından Siyasetçisinden, eski oyuncusuna, şarkı türkü işiyle uğraşanına kadar herkes Trabzonspor ve Trabzon halkına hakaret sırasına girdi.

Yaşanan bu gelişmelerin ardından Trabzonspor başkanı Ertuğrul Doğan” Hepsi tek tek hesap verecek” açıklaması yaptı

Açıklamanın ardından ilk Özür geldi

Çektiği videoda atarlanan ve efelenen Serhat Akın hemen özür diledi.

Akın, "Maç sonu canlı yayınımızda fazla adrenalin ve gerilimden ötürü kullanmamamız gereken yanlış ifadeler ağzımızdan çıkabiliyor" dedi.

Serhat Akın, "Hatam, genelleme yapmaktı. Her şeyden önce benim kendime yakıştıramadığım bu ifadelerden kaynaklı, konuyla alakası olmayan Trabzon halkı ve tüm izleyenlerimizden özür diliyorum" ifadelerini kullandı.

Akın’ın özrü sonrası Trabzonspor taraftarı özrün kabul olmadığını belirtip, gereğinin yapılması için Trabzonspor’a baskı yapmaya devam ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler