Trabzonspor Başkanı Doğan'dan Bjelica değerlendirmesi! "Beklediğimizden de hızlı oldu"

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, teknik direktör Nenad Bjelica'yı değerlendirdi.

Trabzonspor Başkanı Doğan'dan Bjelica değerlendirmesi! "Beklediğimizden de hızlı oldu"

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, katıldığı bir canlı yayında teknik direktör Nenad Bjelica hakkında açıklamalarda bulundu.

Bjelica ile anlaşma süreci ve sonrası hakkında konuşan Doğan, açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

"Bjelica hırslı, takımı motive eden, ufak bütçelerle ciddi başarılar elde eden bir teknik adam. Sivas maçı öncesi geldi, yarın sahaya çıkarım dedi. Şehre alıştı. Hocamızın yapısına uygun bir şehrimiz var. Mesleki olarak sabah 7, akşam 9 futbol çalışan birisi"

"Bjelica, Trabzonspor'u biliyordu. Kendisiyle çabuk anlaştık. Beklediğimizden de hızlı oldu. Sorunlar olmadı, oldu. Yine benzer şeyler de olabilir ama hocamızın aklı ve niyeti bizim tarzımıza çok uygun. Uyumlu gidiyoruz. Transfer sürecinde uyumluyduk. Onay vermediği kimseyi de almadık"

"Hocamızın kurduğu takım son 4-5 haftada oluşan takım. Yönetim için geç kaldı diyorlar. Elbette diyebilirler. Doğru zamanda doğru parayla doğru oyuncuları aldık"

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler