Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu "1+1 transfer yapacağız"

Trabzonspor başkanı Ahmet Ağaoğlu karşılaşma öncesi konuştu.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu "1+1 transfer yapacağız"

Trabzonspor son hazırlık karşılaşmasında Cagliari ile karşılaşacak

Bordomavili ekibin başkanı Ahmet Ağaoğlu Cagliari maçı öncesi kritik açıklamalar yaptı. Bir transferin çarşamba günü netleşeceğini belirten Ağaoğlu bir transferi de bitirmeye çalıştıklarını belirtti. 

Ahmet Ağaoğlu " Yaklaşık 25 bin seyirci var Ağustos ayında ya fındıkta ya da tatilde olduğu bir dönemde 25 bin çok iyi rakam." ifadelerini kullandı ve "61 bin hedefi ile yola çıktık ama  bu motivasyon amaçlıydı. Eksik olan yönlerimizi görüp giderip devam ederiz. Prensip olarak biten transferleri açıklıyoruz.

1+1 Transfer yapacağız
 Toure ile anlaştığımız için geçen hafta açıklandı. Menajer ücretinde sorun vardı. Kendisine ödettik. O konuda hassasız. Eğriye eğri doğruya doğru. Bizim de durumumuz ortada. Şu anda gündemimizde 2 isim var. Bu 2 isimden birisi Çarşamba veya perşembe günü netleşecek. 

1 + 1 oyuncu katacağız. 3 ayrı mevkiye aday var. Teknik heyet ve futbol şubesi sorumlusu çaba sarf ediyor. Transfer yapmıyorsunuz diye kimse eleştirmesin altyapıdan 5 oyuncu aldık. Abdülkadir ile ilgili bir teklif geldi , herhalde Parmak için teklif yaptınız dedim. Biraz sabır destek lazım. " şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler