Trabzonspor Başkanı Ağaoğlu’ndan Hopikoğlu’na sert cevap: Kime haciz gitmiş? Göstersinler

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, basketbol kulübüyle yaşanan isim hakkı tartışmalarıyla ilgili Trabzonspor Basketbol Kulübü Abiş Hopikoğlu’nu ajitasyon yapmakla suçladı.

Trabzonspor Başkanı Ağaoğlu’ndan Hopikoğlu’na sert cevap: Kime haciz gitmiş? Göstersinler

Haber61 / Spor Servisi

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Trabzonspor Basketbol Kulübü Abiş Hopikoğlu’nun, futbol kulübünden icra geldiği sözlerini reddetti. Başkan Ağaoğlu, “Parayı ödeyin diye kağıt gönderdik. Kime haciz gitmiş?” diye cevap verdi.  

"BORCU ÖDEYİN KAĞIDI GÖNDERDİK, KİME HACİZ GİTMİŞ?"

Trabzonspor Basketbol Kulübü’yle idari ve mali olarak organik bağları olmadığını savunan Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Muharrem Usta döneminde basketbola usulsüz şekilde para aktarıldığını yineledi. Basketbol kulübüne ödenen  11 Milyon TL’nin hiçbir karşılığı olmadığını belirten Başkan Ağaoğlu, Trabzonspor Basketbol Kulübü’nün haciz iddialarını “Trabzonspor Basketbol Kulübü yönetim kurulu kararı ile isim hakkı verilmiş. İdari ve mali olarak bizimle bağı olmayan bir yapı. İsim hakkı verilmiş. Geldiğimiz de gördüğümüzde şeylerden biri 11 Milyon bir para Trabzonspor’dan Basketbol kulübüne gidiyor. Hiçbir karşılığı yok. Bizde bu açık gözüküyor. Oraya bir yazı gönderildi bu parayı ödeyin diye. Sonra Noter kanalı gönderdiler. Kime haciz gitmiş. Göstersinler” sözleriyle ispata çağırdı.

Muharrem Usta döneminde aktarılan 11 Milyon TL’de taraftarın hakkı olduğunu savunan Ağaoğlu “Nedir bu para adını koyun. Yönetim Kurulu kararı yok. Hiçbir kaydı yok. Sponsorluk dediler, gönderin dosyaya koyalım dedik o da yok. Bir usul hatası yaptık. Ben Trabzonspor markasını satıyorum. İşin boyutlarına buradan bakma lazım. Trabzonsporlu futbolcular maça çıkmıyor alacaklarından dedikleri zaman ne olacak. Bu duruma düşürmeyin o zaman. Herkes bir topa bassın, bunun üzerinden bir bardak suda fırtına koparmayalım. Trabzonspor basketbolu ve diğer branşları kaybetmeyelim. Bunları kaybedince Trabzonspor kaybediyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor