Trabzonspor Başkanı Ağaoğlu: Sandıktan çıkmak başkan olmaya yetmez

Trabzonspor başkanı Ahmet Ağaoğlu, tüzük kongresinde konuşma yaptı.

Trabzonspor Başkanı Ağaoğlu: Sandıktan çıkmak başkan olmaya yetmez

Haber61 / Spor Servisi

Trabzonspor'un tüzük kongresinde konuşma yapan Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, "Sandıktan çıkmayı başkan olmaya yeterli görmüyorum" dedi.

Trabzonspor, tüzük değişikliği için Olağanüstü Genel Kurul düzenledi. Osman Turan Kongre merkezinde düzenlenen kongrede son konuşmacı olarak söz alan Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, tüzük değişikliğinin kulübün geleceği için önemli bir adım olduğunu ifade etti. 

Başkan Ağaoğlu, tüzüğe yönelik eleştirilere, "Ne yaparsanız yapın hiçbir tüzük yeteli değildir. Kanunlar da öyledir. Olması gerekenlerin yönetmelikler gereği yapılması zorunludur. Kişiye göre tüzük yapmak yapılabilecek yanlışların en büyüğüdür. Tüzük kurbanı olmuş bir insan olarak ben söylüyorum. Özkan Sümer’i geçmeme rağmen seçimi kaybettim. Mağlubiyeti kazanmamıza rağmen seçtik. Seçme hakını elde etmiş olan her üyenin seçilme hakkı da olmalıdır. Ben hazırlıkların başından sonuna kadar yoktum. Hacıosmanoğlu’nun söylediklerinin büyük bölümüne katılıyorum ama bir şeye katılmıyorum. Diğer maddelerin hepsi tartışılabilir." şeklinde yanıt verdi. 

Kulüpler Birliği Yasası'nın çıkacağına inanmadığını aktaran Başkan Ağaoğlu "84. Madde aslında kulüpler yassı değiştirilecekti be buna yakın bir yere çekilecektir. Bütçeyi aşma yetkiyi gene kurula verilmelidir. Her kuruş genel Kurul onayına sunulmalıdır. Bir arkadaşımızın dediği gibi bu borç maddesi de kitabına uydurulabilir. Gelir 130 milyonken 300 milyonla kimse karşınıza çıkmamalı." diye konuştu.

Başkan Ağaoğlu son olarak, "2 buçuk aydır başkanım ve büyük sürem menajerlerle konuşmakla geçti. Ben kendimi başkanlığa layık görmüyorum. Sandıktan çıkmayı başkan olmaya yeterli görmüyorum. Gittikten sonra başkan olarak görürseniz başımıza koyarız." diye konuşmasını tamamladı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor