Trabzonspor Başkanı Ağaoğlu: Adını unuttuğumuz futbolcunun borcunu ödüyoruz

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, bugün yapılan 140 milyon TL'lik ödemeyle ilgili Haber61'e özel açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor Başkanı Ağaoğlu: Adını unuttuğumuz futbolcunun borcunu ödüyoruz

Haber61 / Özel - Tuncay Lakot

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, eski yönetimlerden kalan ve bugün yapılan 139 milyon 740 bin TL'lik ödemeyle ilgili konuştu. Rakamların ve kalem kalem yapılan ödemelerin kamuoyuyla paylaşılmasının Türk futbol tarihinde bir ilk olduğunu belirten Ağaoğlu "Adını unuttuğumuz futbolcuların borcunu ödüyoruz." dedi. 

"DOUGLAS'A, SUK'A BİLE ÖDEME YAPTIK"

Trabzonspor'un eski yönetimlerinden Cavanda, Cardozo, Suk, Douglas gibi futbolcularla daha pek çok borcun ödenmemiş olmasının transferlere büyük engel olduğunu söyledi. Yapılan ödemelerle kulübün içinde bulunduğu durumu zor durumu kamuoyunun takdirine bıraktığını belirten Başkan Ağaoğlu , "Bugüne kadar 139 milyon TL'lik ödeme yaptık. Kime, nereye, ne kadar para verilmiş hepsini açıkladık. Bundan sonra da bunun hesabı bu şekilde verilecek. Bu da Türk futbol tarihinde bir ilktir. Nereden ne para geldi, kime ne kadar ödeme yapıldı, herkes hepsini görecek. Gelirken bunun sözünü ermiştik ve aynı şekilde gerçekleştiriyoruz. Millet şunu görsün, Douglas'a bile ödeme yaptık. Ne zaman geldi, ne zaman gitti? Cardozo'nun borcunu bugün bitirdik. Her kuruşun hesabı var. Trabzonspor'u geçtim, Türk futbol tarihinde bu şeffaflığın örneği var mı? İşte kulüp böyle yönetilir. Kulübü idare etmek var, bir de yönetmek var. Yönetiyorsan bu kulübün her kuruş parasını toplumla paylaşmak zorundasın. Burası Ahmet Ağaoğlu'nun kulübü değil, kamunun kulübü. Herkes görsün, kimlerin borcunu ödüyoruz." diye konuştu. 

"KULÜBÜN SAYGINLIĞI NEREDE"

Trabzonspor'un başarılı olabilmesi için öncelikle geçmiş yüklerinden kurtulması gerektiğini vurgulayan Ağaoğlu, "Adını unuttuğumuz futbolcuların borcunu ödüyoruz. Bu borçların ödenmesi bazı ipliklerin de pazara çıkması demektir. Ben daha Cardozo'nun borcunu ödemeden Douglas'ın, Suk'un, Cavanda'nın borcunu ödemeden benden transfer bekliyorlar. Kasaba, bakkala, manava borcunu ödemeden onların önünden geçebilir misiniz? O sokaktan geçme şansınız var mı? Kulübün saygınlığı nerede? Kulübün kayıtlarını kamuoyuna açtık. Hiç kimseden çekincemiz yok. Bunu bugüne kadar yapabilen de yok. Bugüne kadar Türkiye'de hangi futbol kulübü bunu yaptı?" sözleriyle seslendi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
25 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor