Trabzonspor Başkanı Ağaoğlu, Abdülkadir’e gelen Benfica teklifinin detaylarını anlattı

Trabzonspor’un son durumu ve transfer çalışmalarıyla ilgili Trabzonspor Başkanı Ağaoğlu gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Trabzonspor Başkanı Ağaoğlu, Abdülkadir’e gelen Benfica teklifinin detaylarını anlattı

Haber61 / Spor Servisi

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Abdülkadir Ömür’e Benfica’dan gelen teklifin detaylarını açıkladı.Katıldığı bir canlı yayında kulübün durumuyla ilgili soruları yanıtlayan Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, genç yıldız Abdülkadir Ömür’e Benfica’dan gelen teklife açıklık getirdi.

Dünya devi kulüplerin radarında olan Trabzonspor’un genç yıldızı Abdülkadir Ömür’e Portekiz kulübü Benfica’dan teklif gelmişti. Bencifa’nın teklifinin detayları için bilgi veren Trabzonspor Başkanı Ağaoğlu, Abdülkadir Ömür ile Yusuf Yazıcı’nın hak ettikleri teklifleri henüz yakalamadığını söyledi.

Benfica’nın teklifini reddetme sebebini açıklayan Başkan Ağaoğlu, “Gelir getirici en önemli kaynak Trabzonspor altyapısı. Benfica’ya bakın, mali anlamda büyük avantajlı ve elinde 90 tane futbolcusu var. 80 Milyon futbolcu satışından gelir elde etmiş bir kulüp. Bu işte profesyonel olmuşlar. Abdülkadir ve Yusuf bana göre hak ettikleri teklifleri yakalamış değiller. Benfica’nın 14 milyon Euro ve 4 oyuncu teklifi var. Biz onlara ‘Şu anda almıyoruz, satıyoruz’ dedik” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler