Trabzonspor Başkan Yardımcısı açıkladı: Faydalı olamadığım için...

Trabzonspor başkan yardımcısından dikkat çeken açıklama

Trabzonspor Başkan Yardımcısı açıkladı: Faydalı olamadığım için...

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor Başkan Yardımcısı İsmail Yüksek, bordo mavili takımın son durumuyla illgili değerlendirmelerde bulundu.

Aynı zamanda Antalya Üniversitesi Rektörü olan Yüksek, Çay TV'ye yaptığı açıklamada işleri sebebiyle istediğ kadar Trabzonspor'a vakit ayıramadını belirterek bu nedenle görevinden ayrılmayı düşündüğünü ancak seçime kadar bekleyeceğini kaydetti.

İşte Yüksek'in açıklamaları;

Yeni Teknik Direktör Rıza Çalımbay moral veriyor takıma.Takımda iyi futbolcular var, Çalımbay iyi motive etti ve sonuçlar gelmeye başladı. İnşallah daha iyisi de olacak.

BİZİMLE UĞRAŞAN ÇOK KESİM VAR

Trabzon ve Trabzonspor birer marka. Trabzon’da birliktelik olursa başarı gelir. Herkesin takıma sahip çıkması gerekir. Kaybedince yönetim değil Trabzonspor ve Trabzon kaybediyor. Elele verip takımı hakettiği yere getirmek lazım. Bizimle uğraşan çok kesim var İstanbul takımları, hakemler vs. bunların üzerinden gelebiliriz.

Büyüklerimizin de bize büyüklük yapıp, eski başkanları eski yöneticileri bir araya getirmesi lazım. Trabzon’la dertlenenler bir araya gelmesi gerekiyor. İki maç kazanınca iyi. Ama yarın kaybedince yine aynı olacak. Bizi bizden başka seven yok.

TRABZON'DAKİ MANZARAYA ÜZÜLDÜM

Şartlar nedeniyle Antalya’ya gelince Trabzonspor’a vakit ayıramadım samimi olmak gerekirse. Bizim yönetimimiz iyiydi. Ferdi olarak bakıldığında hepimiz katkı sağlayacak arkadaşlardı. Sonuçlar kötü gidince olmadı. Bu süreçten sonra birliktelik sağlamak için çalışmalar yapılabilir. Tabi bu benimle olmaz, ben Trabzon’da fazla yaşamadım. O yüzden Trabzon’daki kişilerin bu işe el atması lazım. Geçmiş yöneticiler olabilir, siyasetçiler olabilir.

Ben Trabzon’a geldiğimde gördüğüm manzarada çok üzüldüm. Seçimde geldim iki başkan adayının gergin bir ortamda yarıştığı bir yer gördüm. Hepimiz Trabzonspor için can veriyoruz. Ama gergin bir hava, çok garibime gitmişti. Artık buna büyüklerimiz bir el atsın, bir araya gelelim ve iyi bir konsensüs yakalayalım.

BEN DE BIRAKABİLİRDİM...

Açıkçası uzaktayım, Faydalı olamadığım için başka arkadaş gelsin faydalı olsun düşüncesiyle ben de bırakabilirdim. Ama bu seçimle oluyor. Seçimlere kadar devam ediyorum. İnşallah Trabzonspor için herşey iyi olur.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler