Trabzonspor Başkan Adayları Divan için birleşti!

Haber61.net - Spor Servisi - Trabzonspor’un 05-06 Aralık tarihlerinde yapılacak olan seçimli Olağan Genel Kurulu öncesinde Bordo mavili camiada önemli gelişmeler yaşanıyor.   Başkanlığa aday olan Celil Hekimoğlu, Muharrem Usta ve İbrahim Hacıosmanoğlu yar

Trabzonspor Başkan Adayları Divan için birleşti!
Haber61.net - Spor Servisi - Trabzonspor’un 05-06 Aralık tarihlerinde yapılacak olan seçimli Olağan Genel Kurulu öncesinde Bordo mavili camiada önemli gelişmeler yaşanıyor.
 
Başkanlığa aday olan Celil Hekimoğlu, Muharrem Usta ve İbrahim Hacıosmanoğlu yarın Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde sabah kahvaltısında bir araya gelecekler. Bu toplantının asıl amacının cumartesi günü yapılacak olan Genel Kurul’u yönetecek olan Divan Başkanlığı için ortak bir paydada birleşmek olduğu öğrenildi.
 
Bu karar Trabzonspor Camiasının önde gelen isimleri Serkan Kılınç, Şükrü Kuleyin ve Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Sürmen’in kulübün geçtiği zor süreçte Olağan Genel Kurul’da herhangi bir karışıklığın yaşanmaması için yaptığı görüşmeler neticesinde alındığı ifade edildi.
 
Başkan adaylarının yapılacak olan kritik görüşmede Divan Kurulu Başkanı olarak Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç isminde birleştikleri yardımcıları olarak ise Trabzonspor Divan Kurulu Üyesi Şükrü Kuleyin, Emekli Ağır Ceza Hakimi Ömer Hakan Baştımar ve İsmail Aydın üzerinde durdukları belirtildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor