Trabzonspor Başkan Adayından şike açıklaması!

Trabzonspor Başkan adayı Celil Hekimoğlu, şike konusunda yaşanan son gelişmeler üzerine bir açıklama yaptı. Bordo-mavili kulübün hakkını alana kadar mücadeleye devam etmesi gerektiğinin altını çizen Hekimoğlu, UEFA Disiplin Kurulu'nın son verdiği ret kara

Trabzonspor Başkan Adayından şike açıklaması!

Trabzonspor Başkan adayı Celil Hekimoğlu, şike konusunda yaşanan son gelişmeler üzerine bir açıklama yaptı.

Bordo-mavili kulübün hakkını alana kadar mücadeleye devam etmesi gerektiğinin altını çizen Hekimoğlu, UEFA Disiplin Kurulu'nın son verdiği ret kararının ardından, gerekli olan FIFA ve CAS başvurularının zaman geçirilmeden gerçekleştirilmesini istedi.

Ülkede futbolu yönetenlerin de içinde olduğu bazı çevrelerin şike meselesinin üzerini zamana yayarak kapatma eğilimi taşıdıklarını vurgulayan Hekimoğlu, "Trabzonspor camiası olarak buna kesinlikle fırsat tanımamalıyız. Kupayı ve kulübün hakkını getirme vaadiyle seçilen Yönetim Kurulu ivedilikle hazırlıklarını tamamlamalı ve gerekli başvuruları yapmalıdır. Bu konunun kesinlikle takipçisi olacağız. Şike mücadelesinden taviz veremeyiz" diye konuştu.

Son oynanan Galatasaray maçında yaşanan hakem hatalarına da değinen Celil Hekimoğlu, "Ekonomik bazı sebeplerle verilen desteğin karşılığında Trabzonspor'un hakkının sahada gasp edileceği düşünülüyorsa birileri buna dikkat etmelidir. Camia olarak bu günlerde bütünlüğümüzü korumalı ve üzerimize düşen sorumluluk çerçevesinde davranarak gücümüzü göstermeliyiz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor