Trabzonspor Başkan Adayı Ertuğrul Doğan “Kongreye tek liste giriyoruz tek yürek çıkmalıyız”

Trabzonspor Başkan Adayı Ertuğrul Doğan, Divan Kurulu Başkanlığını ziyaret edip açıklamalarda bulundu.

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor Başkan Adayı Ertuğrul Doğan, bugün Trabzon’a gelerek il olarak Trabzonspor Divan Başkanlığı’nı ziyaret etti. Divan Başkanı Ali Sürmen ile basın toplantısı düzenleyen Doğan “seçime tek liste girip tek yürek çıkacağız” ifadelerini kullandı.

İlk olarak konuşan Ali Sürmen şu ifadeleri kullandı “Başkanımız diye hitap ediyoruz. Bugün trafiği yoğun. 2018 den beri başkanımızı Trabzonspor’un yönetimlerinde görevler yaptı. Şampiyonluktan Ahmet Ağaoğlu ile büyük bir pay sahibi olarak Trabzonspor tarihine geçti.

ertuğrul1

Alınan Olağanüstü kongre kararı gereği Asbaşkanımız Ertuğrul Doğan başkanlığa talip oldu. Bu zor zamanda başkanlığa talip oldu. Teşekkür ediyoruz.

Biz Divan Kurulu olarak toplantı yaptık ve başkan adaylarından isteklerimizi dile getirdik.

Yönetim kurulu kendi tercihleridir başarılı olmalarını diyoruz. Biz de yanlarında olduk olacağız

Tek başına bir yönetim kurulunun zamanı yetmeyebilir çözüm önerilerinde sıkıntıları olabilir fikirlerimizi söyleyeceğiz. Bu Trabzonsporlular olarak görevimizdir.

Trabzonspor’un geçmişinden bugüne altyapıya önem verildiği dönemler vardır. 2018 deki transfer yasağı ile 5-6 milli oyuncu çıkardık alt yapıdan. Demek ki Altyapıyı doğru yönlendirdiğimiz zaman alt yapı mutlaka düzene gireceği kanaatindeyim.

Diğer yandan tüzük çalışmaları yapılmaktadır. O çalışmalar devam ediyor bunun kongresinin yapılması gerekiyor.

Trabzonspor taraftarının beklentisi. Futbolcu hoca yöneticinin yönetmeliği olmalı. İhtiyaçlar hangi yöndeyse yeni yönetimin bu konuda çalışmalarını bekliyoruz.

Yönetim kuruluna başarılar diyorum, her türlü her halde yönetimin arkasında siper olacağız.”

ertuğrul-2

“TEK LİSTE GİRİP TEK YÜREK ÇIKACAĞIZ”

Başkan Ali Sürmen’den sonra söz alan Başkan Adayı Ertuğrul Doğan “Sayın Diivan başkanımızın dediği gibi her zaman bizim yanımızda oldular. Yaklaşık 5 yıldır Trabzonspor’un içerisindeyim. Trabzonspor’un belli başlı sıkıntıları olduğu aşikar. Özellikle mali durumda. Altyapının planlı olmak zorunda. Trabzonspor’un ekonomisinin yönetilebilir olmalı. Trabzonspor kimsenin cebine sığmaz. Ekonomisinin sürdürülebilir olması lazım.

Artık planlarımız çok net olarak hazır. Ne yapacağımızı iyi biliyoruz. Ana hedefimiz ekonomik olarak Trabzonspor’u sürdürülebilir hale getirmek. Bunu yaparken Trabzonspor yarışmalı. Hem ekonomiyi hem altyapıyı düşünmeliyim hem de yarışın içerinde olmalıyım. Bunları yapmak için planlı olmalıyız. Bu tek başına bizim yapabileceğimiz bir şey değil. Bu süreci çok çok açık şekilde yöneteceğiz. Bunları sizlerle sürekli paylaşacağız.

Altyapıda Duble-Pass firması ile çalışıyoruz. Bu çalışmanın sonuna geldi.

Trabzonspor 2018 transfer yasağı ve ardından çıkan oyuncular doğru ama ben altyapının planlı olması lazım diyorum. Transfer yasağına bağlı olmamalı diyorum.

Bu süreçte en önemli olan camianın bir olması. Tek liste giriyoruz ama tek yürek çıkmak zorundayız.” İfadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor