Trabzonspor başkan adayı adaylıktan çekildi!

Trabzonspor'da 5-6 Aralık tarihleri arasında yapılacak olan Olağan Genel Kurul öncesi, başkan adaylarından Temel Eyüpoğlu, seçime girmeyeceğini açıkladı. Trabzonspor başkan adaylarından Temel Eyüpoğlu, Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu'na dilekçe ile baş

Trabzonspor başkan adayı adaylıktan çekildi!

Trabzonspor'da 5-6 Aralık tarihleri arasında yapılacak olan Olağan Genel Kurul öncesi, başkan adaylarından Temel Eyüpoğlu, seçime girmeyeceğini açıkladı.

Trabzonspor başkan adaylarından Temel Eyüpoğlu, Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu'na dilekçe ile başvurarak adaylıktan çekildi. Eyüpoğlu, "Trabzonspor camiasının birlik ve beraberliği için adaylıktan çekilme kararı aldım. Bu süreçte Trabzon şehrinin bütünlüğü için bu kararı aldım. Tüm başkan adaylarına seçim sürecinde sağduyulu davranmalarını ve Trabzon şehrine yakışan bir kongre yapmalarını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor