"Trabzonspor başka bir gezegenden gelmiş gibi"

Mehmet Demirkol, Fenerbahçe - Trabzonspor maçını değerlendirdi.

"Trabzonspor başka bir gezegenden gelmiş gibi"

 Trabzonspor'un Fenerbahçe'yi deplasmanda 3-1 yendiği Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçı değerlendiren Mehmet Demirkol, "Trabzonspor, Covid-19'dan hiç etkilenmemiş. Sanki bu sürecin hiç uğramadığı bir ülkeden gelmişler. Başka bir gezegenden gelmiş gibiler. Ne fizik, ne moral, ne konsantrasyon düşüşü var. Sosa yok, Nwakaeme sakatlandı çıktı. Bu, ciddi bir hücum gücü eksikliği ama Ekuban ve Sörloth, birbirlerini 4 pozisyona soktular" dedi.

Fenerbahçe'nin kadrosunun kötü olmadığını ancak sarı lacivertlilerin depresyonda olduğunun altını çizen Demirkol, "Fenerbahçe, gol yemek için bir rakibe ihtiyaç duymuyor, kendi kendine gol yiyebiliyor. Trabzonspor da ne olursa olsun atabiliyor. Bir anını bulup atabiliyor. Fenerbahçe'nin bu kadar kötü bir kadro, takım olduğunu düşünmüyorum. Problem şu; Fenerbahçe, çok derin bir depresyonda. Çok ağır bir depresyon yaşıyor yani. İçinden çıkamadığı depresyonun yanı sıra, panik ataklar da yaşıyor. Psikolojisi çok korkunç" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor