Trabzonspor basın toplantısında gergin anlar! Toplantıyı terk ettiler

Trabzonspor’un Fenerbahçe maçı nedeniyle düzenlediği basın toplantısında gerginlik çıktı.

Trabzonspor basın toplantısında gergin anlar! Toplantıyı terk ettiler

Trabzon'da gerçekleştirilen bir basın toplantısında, CHP Trabzon milletvekili Suiçmez'in açıklamaları gerginliğe neden oldu. Suiçmez, konuşmasında "2010-2011 şampiyonluk kupasının kimde olduğunu herkes biliyor. Kimse kimseden fazla Trabzonsporluluk taslamasın" şeklindeki ifadeleriyle dikkat çekti.

Suiçmez konuşmasında “Spor siyaset üstüdür. Spor siyaset üstü olmalıdır ancak maalesef Türkiye’de siyaset tam da sporun üstüne çömelmiş bir vaziyettedir. Herkes bunu çok iyi biliyor. Türkiye’de sporun geldiği noktayı sadece bir başka kulübe bağlamak doğru değildir. Bunun bir sorumlusu, bir üst aklı vardır. Bugün sadece Fenerbahçe veya Fenerbahçe Başkanı üzerinden burada söz söylersek çok doğru bir tespit yapmayacağımızı düşünüyorum.

whatsapp-image-2024-03-20-at-16-28-34-001.jpeg

Mehmet Uçum. Yazısını okudunuz mu? Adalet Bakanı, yaptığı açıklamayı okudunuz mu? Türkiye’de futbol federasyonunu sorgulamadan, hiçbir spor kulübünü tek başına sorgulamak mümkün değildir. şeklinde konuştu.

Suiçmez’in bu konuşmasının ardından siyaset yapılmaması gerektiğini belirten Ahmet Metin Genç tepki gösterdi. Suiçmez’in konuşmasına devam etmesinin ardından Başkan genç sinirlendi ve ekibi ile beraber salonu terk etti.

Sibel Suiçmez’in konuşmasını bitirmesinin ardından toplantı sona erdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor