Trabzonspor Başakşehir'e geçit vermiyor!

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Trabzonspor, Medipol Başakşehir ile oynayacak. İki takım bugüne kadar ligde 14 kez karşı karşıya geldi.   İki takım arasında bugüne kadar oynanan 14 maçta bordo-mavililer 9 galibiyet elde ederken, Medipol Başakşehir i

Trabzonspor Başakşehir'e geçit vermiyor!
Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Trabzonspor, Medipol Başakşehir ile oynayacak. İki takım bugüne kadar ligde 14 kez karşı karşıya geldi.
 
İki takım arasında bugüne kadar oynanan 14 maçta bordo-mavililer 9 galibiyet elde ederken, Medipol Başakşehir ise 2 kez kazandı. Taraflar 3 karşılaşmada ise sahadan beraberlikle ayrıldı. Karadeniz ekibi, söz konusu maçlarda 31 gol atarken kalesinde 14 gol gördü.
 
İSTANBUL'DAKİ MAÇLAR
 
Trabzonspor, deplasmanda rakibiyle oynadığı 7 maçtan 5'inde sahadan galibiyetle ayrılırken, 1'er maçta ise beraberlik ve mağlubiyet elde etti. Attığı 20 gole karşılık ise kalesinde 6 gol gören Karadeniz ekibi dış sahada rakibine bir kez yenildi.
 
Geçtiğimiz sezon iki takım arasında oynanan maçlarda ise Trabzonspor rakibini evinde 3-2 mağlup ederken, deplasmanda oynadığı maçta ise 1-1 berabere kalmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor