Trabzonspor Barisic’te transferinde sona yaklaştı! Transferi yazdılar

Trabzonspor’un Barisic ile anlaşma sağladığı iddia edildi.

Trabzonspor Barisic’te transferinde sona yaklaştı! Transferi yazdılar

Trabzonspor’un, savunma hattını güçlendirmek amacıyla sağ bek pozisyonuna Thomas Meunier'i katmasının ardından, sol bek için de Borna Barisic’i gündeminden düşürmüyor.

Yeni transfer politikasında defansif mevkilere özel bir önem veren Karadeniz ekibi, Rangers'ın Hırvat sol beki ile gelecek sezon için el sıkıştığı iddia edildi.

OneFootball'da yer alan habere göre, 31 yaşındaki tecrübeli defans oyuncusu Barisic, takıma bedelsiz katılacak. Bu transfer, oyuncunun sözleşmesinin sona ermesiyle mümkün hale geldi. Barisic'in, bu hamleyle Güney Avrupa futboluna başarılı bir şekilde adapte olmayı hedeflediği belirtiliyor. Bu, Glasgow Rangers'tan Fenerbahçe'ye geçiş yapan Ryan Kent'in ardından bir başka İskoçya Premier Ligi oyuncusunun Türkiye'ye transferinin sinyali olarak görülüyor.

Barisic, Rangers ile çıktığı 29 maçta 1 gol ve 6 asistlik performans sergileyerek dikkat çekti. Daha önce İtalyan devi Roma'nın da ilgisini çeken ancak teknik direktör değişikliği sonrası gündemden düşen Hırvat oyuncu, Trabzonspor'un gelecek sezonki planlarında önemli bir yer tutuyor. Karadeniz ekibi, milli takım aralarında dahi Hırvat futbolcu ile görüşmelerini yoğunlaştırarak bu transferi tamamlama konusunda kararlı bir tutum sergilediği belirtildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor