Trabzonspor Baker için yeniden harekete geçti

Trabzonspor Baker'ı yeniden kiralamak için harekete geçti

Trabzonspor Baker için yeniden harekete geçti

Trabzonspor tekmik direktörü Abdullah Avcı'nın, 1 yıl daha kalmasını istediği Lewis Baker için Fırtına harekete geçti. İngiliz futbolcunun, "Kalmak istiyorum" demesi üzerine Bordo-Mavili yönetim, Chelsea ile görüşmelere başladı. Trabzon'un hedefi, 26 yaşındaki yıldızı 1 sene daha kiralamak.

Son olarak önceki gün oynanan Konyaspor maçında frikikten bir gol atan ve dikkatleri üzerine çeken Lewis Baker'ın geleceği belli oluyor. Daha önce Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, İngiliz orta saha oyuncusunun, takımda 1 yıl daha kalmasını istemişti. Bu gelişmelerin üzerine Karadeniz ekibinin yönetimi, Baker ile görüşmüş ve yıldız oyuncudan, "Takımda kalmak istiyorum" yanıtını almıştı. Yaşanan bu gelişmeler doğrultusunda Trabzonspor, vakit kaybetmeden harekete geçti. Fırtına, 26 yaşındaki tecrübeli oyuncuyu kadrosunda 1 yıl daha tutmak için İngiliz ekibi Chelsea ile görüşmelere başladı. 

Maaşının yarısını ödeyecekler

Baker için bu yıl olduğu gibi Londra ekibine 1 senelik daha kiralık kontrat teklif edileceği bilgisine ulaşıldı. Ayrıca yine bu sene olduğu gibi Lewis Baker'ın, maaşının yarısı olan 700 bin Euro'yu Trabzonspor'un, kalan yarısını ise Chelsea'nin ödemesi bekleniyor. Eğer taraflar bu konuda anlaşırsa, imzalar transfer sezonu açılır açılmaz atılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
32 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler