Trabzonspor Azarovi ve Alioski’den vazgeçmedi

Trabzonspor sol bek mevkisi için temaslarını sürdürdüğü isimler arasında Azarovi ile Alioski de yer alıyor.

Trabzonspor Azarovi ve Alioski’den vazgeçmedi

Haber61 Spor Servisi

Süper Lig’in namağlup lideri Trabzonspor, transfer çalışmalarını sürdürüyor. 

Teknik direktör Abdullah Avcı’nın istekleri doğrultusunda hamlelerini yapan bordo mavililer sol bek mevkisi için bir çok oyuncu ile temas halinde. Bu isimlerden ikisi ise sezon başında da görüşülen Irakli Azarovi ile Ezgjan Alioski.

Sezon başında transferleri için uzun mesai harcanan iki isimden vazgeçmeyen Trabzonspor hem Azarovi hem de Alioski için temaslarını sürdürüyor. Listedeki diğer futbolcular için de çalışmalar devam ederken şartların oluşması durumunda bir sol bek kadroya katılacak.

EZGJAN ALİOSKİ
Sezon başında sürpriz şekilde Suudi Arabistan ekibi Al Ahli’ye imza atan 29 yaşındaki Makedon sol bekin 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. 1,71 boyundaki Alioski bu sezon çıktığı 12 maçta 3 gol 3 asistlik performans sergiledi.

EZGJAN ALİOSKİ

IRAKLİ AZAROVİ
Trabzonspor’un sezon başında ısrarla istediği 19 yaşındaki genç sol bek Gürcistan’ın Dinamo Batum takımında forma giyiyor. Gelecek vadetmesi sebebiyle bordo mavililerin takip etmeyi sürdürdüğü isimlerden olan 1,79 boyundaki Azarovi, bu sezon takımıyla 7 maça çıkarken 1 gol kaydetti. Futbolcunun sözleşmesi 31 Aralık 2022’de sona erecek.

EZGJAN ALİOSKİ

(Kaynak gösterilmeden kullanılamaz)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler