Trabzonspor Ayuk’tan neden vazgeçti?

Trabzonspor Eric Ayuk transferinden vazgeçti. Peki neden? İşte detaylar

Trabzonspor Ayuk’tan neden vazgeçti?

Haber61 Spor Servisi 

Trabzonspor’da son dakika … Trabzonspor transfer çalışmalarını sürdürürken Trabzon’a getirilen Kamerunlu genç yetenek Eric Ayuk için yapılan görüşmelerde problem yaşanması üzerine bu transferden vazgeçildi.

Haber61’in edindiği bilgiye göre; Bordo mavili kulüp sanatçı Rafet El Roman’ın da aracılığıyla Trabzon’a getirdiği Kamerunlu 21 yaşındaki sağ kanat Eric Ayuk’un transferini MLS ile yaşanan sorunlar nedeniyle askıya aldı.  Bordo mavililerin bonservisi ABD ekibi Philadelphia Union’da olan Ayuk için kulübüyle yaptığı görüşmeler sonucunda ilk aşamada sorun yaşanmazken transferlerin federasyona (MLS) bağlı olarak yapılması nedeniyle problem yaşandı. 

RİSKE GİRİLMEK İSTENMEDİ

MLS’nin transfer şartları nedeniyle buradan oyuncu transfer etmenin zor olduğu bildirilirken Trabzonspor’un istediği bazı belgelerin MLS tarafından gönderilmemesi sonucunda transferden vazgeçildi. Bu belgelerin, Bordo mavililerin gelecekte bu transfer nedeniyle karşılaşılabilmesi muhtemel maliyetlerin önüne geçmek için olduğu belirtilirken yöneticilerin bu riske girmek istemediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
34 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor