Trabzonspor Kouassi ayrılığını resmen açıkladı! Maaş ayrıntısı dikkat çekti

Trabzonspor, Kouassi transferini resmen açıkladı.

Trabzonspor Kouassi  ayrılığını resmen açıkladı! Maaş ayrıntısı dikkat çekti

Trabzonspor Kouassi'nin ayırlığını KAP'a yaptığı "Profesyonel futbolcumuz Jean Evrard Kouassi'nin Fatih Karagümrük A.Ş.'ye geçici transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır." açıklamasıyla duyurdu.

Maaş konusunda ise "Profesyonel futbolcumuz Jean Evrard Kouassi'nin, Fatih Karagümrük A.Ş.'ye, 2022-23 futbol sezonu sonuna kadar geçici transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre; Fatih Karagümrük A.Ş., Kulübümüze, geçici transfer bedeli olarak 700.000.-EUR + KDV garanti bedel ve 300.000.-EUR + KDV de şarta bağlı bonus ödemesi yapacaktır. Oyuncunun, 2022-23 sezonuna ilişkin alacakları ise Kulübümüz tarafından ödenecektir." açıklaması yapıldı.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler