Trabzonspor Avrupa'nın da zirvesinde

Trabzonspor namağlup ünvanını devam ettiriyor.

Trabzonspor Avrupa'nın da zirvesinde

Trabzonspor, Süper Lig'in 10. haftasında oynadığı Göztepe maçından aldığı galibiyetle başarılı form grafiğine devam etmişti. Bununla beraber Fırtına, 10 maçta aldığı 7 galibiyet ve 3 beraberlikle yoluna namağlup devam eden Fırtına, 5 büyük ligde bunu başaran 5 takımdan biri. İşte detaylar...

Süper Lig'de geride kalan 10 maçta aldığı 7 galibiyet ve 3 beraberlikle namağlup şekilde yoluna devam eden Trabzonspor, Avrupa'nın 5 büyük liginde bunu başarabilen 5 takımdan biri oldu. Bordo- mavililer dışında Avrupa'nın 5 büyük liginde İngiltere, Fransa, Almanya, İtalya ve İspanya'da bunu başarabilen 4 takım daha yer alıyor. Trabzonspor, Freiburg, Liverpool, Napoli ve Milan ile bu unvanı korumayı başaran 5. takım oldu. Trabzonspor, geçtiğimiz sezonun ilk 10 haftalık bölümünde 12 puan toplamıştı. Bordo-mavililer, bu sezon ise 24 puan elde ederek 12 puanlık bir fark oluşturdu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor