Trabzonspor Avrupa Kupaları'nda ilki yaşayacak!

Trabzonspor, Avrupa Kupaları'nda ilk kez bir Yunan takımı ile karşı karşıya gelecek.

Trabzonspor Avrupa Kupaları'nda ilki yaşayacak!

HABER61 - SPOR SERVİSİ

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi Play-Off turunda Yunanistan'ın AEK Atina takımı ile karşı karşıya gelecek.

Bugüne kadar Avrupa Kupaları'nda 30 farklı ülkenin takımı ile karşılaşan Bordo-Mavililer, AEK maçı ile birlikte ilk kez bir Yunan takımı ile karşılaşmış olacak.

Trabzonspor'da bir dönem forma giyen defans oyuncusu Avraam Papadapoulos ise Bordo-Mavililer'in tarihindeki ilk ve tek Yunan oyuncusu olmuştu. Papadoupulos şimdilerde Olympiakos için ter döküyor.

Öte yandan AEK Atina takımında ise tanıdık bir isim var. 2014 ve 2016 yılları arasında Elazığspor ve Gaziantepspor formaları giyen ve Süper Lig'de 36 maça çıkan Ognjen Vranjes takımın defans oyuncuları arasında yer alıyor.

Play-off turu maçlarında sahada olması beklenen Vranjes, Trabzonspor'a karşı daha önce iki kez forma giymiş; Elazığspor forması ile 0-0 berabere kalırken, Gaziantepspor forması ile de 2-0 Bordo-Mavililer'i yenmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor