Trabzonspor Avrupa iddiasını sürdürmek istiyor

Trabzonspor'da her şey Avrupa için!

Trabzonspor Avrupa iddiasını sürdürmek istiyor

Spor Toto Süper Lig'de oynadığı son iki maçta 5 puan kaybederek Avrupa Kupaları'na katılma yolunda önemli bir yara alan Trabzonspor, ligin geri kalan bölümünde oynanacak 4 maçtan 12 puan çıkartarak iddiasını sürdürmek istiyor.


Ligin ikinci yarısında gösterdiği performansla 5. sıraya kadar yükselen Trabzonspor, evinde oynadığı Gençlerbirliği ve Kayserispor maçlarında 5 puan kaybederek Avrupa Kupaları'na katılma yolunda önemli bir yara aldı. Önümüzdeki sezon Avrupa'da yer alabilmek için ligin geri kalan bölümünde oynanacak olan 4 maçtan 12 puan çıkartmayı hedefleyen Karadeniz ekibinin puan hedefi ise 60.

2017 yılında deplasmanda maç kaybetmeyen Trabzonspor, evinde üst üste yaşadığı puan kayıpları sonrası ligin son sırasında bulunan Adanaspor maçını kayıpsız geçmeyi hedefliyor. 32. haftada şampiyonluk mücadelesi veren Medipol Başakşehir’i konuk edecek olan Karadeniz ekibi, bir sonraki hafta Kadıköy deplasmanında Fenerbahçe ile oynayacak. Bordo-mavili takım, Avrupa Kupaları'na katılma hesapları yaptığı bu dönemi kayıpsız atlatarak hedefine ulaşmak istiyor. Karadeniz ekibi son haftada ise evinde Bursaspor'u konuk edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor