Trabzonspor Avrupa hedefinden vaz mı geçti?

Başkan Muharrem Usta’nın söylediklerinin ardından alınan beraberlik akıllarda soru işaretleri bıraktı.

Trabzonspor Avrupa hedefinden vaz mı geçti?

Trabzonspor’da son haftalarda kaybedilen puanlar sonrasında Avrupa Kupalarına takılma hedefinin tehlikeye girmesi soru işaretlerini de beraberinde getirdi.


Başkan Muharrem Usta’nın dün Ankara’da TS Club açılışında yaptığı "Avrupa'da olmak Trabzonspor için heyecan yaratıcı bir şey değil" açıklaması sonrasında bu akşam Adanaspor deplasmanında bırakılan 2 puan, “Trabzonspor Avrupa Kupalarına katılma hedefinden vaz mı geçti?” sorusunu akıllara getirdi.

Taraftarlar sosyal medya üzerinden konu ile ilgili olarak birçok yorumda bulundu. Bazı taraftarlar Trabzonspor’un her yıl Avrupa’da olması gerektiğini savunurken bazıları da 50. Yılda şampiyonluk için tek bir hedefe odaklanmak gerektiği görüşünü savundu.

MUHARREM USTA NE DEMİŞTİ?

Başkan Muharrem Usta Ankara'da yapılan TS Club açılışında şu ifadelere yer verdi;

"Bizim ikinci devreye başlarken bir hedefimiz vardı. İkinci devre 35 puan barajını aşabilir miyiz? Şu anda 30 puan aldık, 4 tane de maçımız var. En iyi puanı toplayıp, bu sezonu bitirmek istiyoruz. Bu puanları topladığımızda nerede olacağız, onu hep birlikte göreceğiz. Ümit ederim ki en iyi noktada bitiririz. Avrupa'da olmak Trabzonspor için ilk kez olan ve heyecan yaratıcı bir şey değil. Trabzonspor her zaman orada ve zirvede olması lazım."
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor