Trabzonspor Avni Aker'de sıkıntılı!

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray'a 1-0 mağlup olan Trabzonspor, evinde sıkıntı yaşıyor. Bu sezon şampiyonluğu hedefleyen bordo-mavililer sahasında oynadığı 3 maçta 4 puan kaybederek zirve yolunda önemli yara aldı. Lige Bursaspor ve Beşiktaş galibiyetler

Trabzonspor Avni Aker'de sıkıntılı!

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray'a 1-0 mağlup olan Trabzonspor, evinde sıkıntı yaşıyor. Bu sezon şampiyonluğu hedefleyen bordo-mavililer sahasında oynadığı 3 maçta 4 puan kaybederek zirve yolunda önemli yara aldı.

Lige Bursaspor ve Beşiktaş galibiyetleriyle fırtına gibi bir başlangıç yapan Trabzonspor, sahasında oynadığı maçlarda ise yaşadığı puan kayıplarıyla dikkat çekiyor. Karadeniz ekibi dış sahada oynadığı maçlarda sonuca giderken, sahasında ise aynı grafiği sergileyemedi.

Trabzonspor evinde oynadığı 3 maçta 1 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 1 beraberlik elde ederken, deplasmanda oynadığı 2 maçı da kazanarak 6 puan topladı.

Trabzonspor evinde oynadığı Bursaspor'u 1-0 mağlup ederken, Akhisar Belediyespor ile 2-2 berabere kaldı. Son olarak sahasındaki Galatasaray maçını 1-0 kaybeden Karadeniz ekibi, taraftarı önünde oynadığı maçlarda skor üretmekte zorlandı.

Trabzonspor'un ilk 5. haftada aldığı sonuçlar şöyle:

1. Hafta Trabzonspor - Bursaspor: 1-0
2. Hafta Beşiktaş - Trabzonspor: 1-2
3. Hafta Trabzonspor - Akhisar Belediyespor: 2-2
4. Hafta Kayserispor - Trabzonspor: 0-1
5. Hafta Trabzonspor - Galatasaray: 0-1

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler