Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Trabzonspor Yayın tarihi: 17 Ağustos 2026 10:34 Güncellenme tarihi: 17 Ağustos 2026 10:57

Trabzonspor Atakan Karazor için yeniden masaya oturacak!

Trabzonspor’da Atakan Karazor ile yapılan ilk görüşmede anlaşma sağlanamazken bordo-mavililerin bu hafta yeni bir görüşme gerçekleştirmesi bekleniyor.

Trabzonspor’da orta saha transferi için çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Bordo-mavililerin gündemindeki isimlerden biri olan Atakan Karazor için oyuncu cephesiyle ilk temasın gerçekleştirildiği öğrenildi. Yapılan ilk görüşmede taraflar arasında anlaşma sağlanamadı. Ancak Trabzonspor’un Karazor dosyasını kapatmadığı ve bu hafta içerisinde oyuncu tarafıyla ikinci bir görüşme gerçekleştirmesinin beklendiği belirtildi.

 

6 NUMARA ARAYIŞI SÜRÜYOR

Trabzonspor Teknik Direktörü Fatih Tekke’nin orta sahaya savunma yönü güçlü bir 6 numara istediği bilinirken yönetim bu doğrultuda farklı isimler üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Karazor’un yerli statüsünde değerlendirilebilmesi de bordo-mavililerin yabancı kontenjanı açısından elini rahatlatabilecek unsurlardan biri olarak öne çıkıyor. Trabzonspor’un oyuncu tarafıyla yapılması planlanan yeni görüşmede şartların yeniden ele alınması bekleniyor.

Atakan Karazor seçeneğinin yanı sıra bordo-mavililerin yabancı orta saha alternatifleri üzerinde de çalıştığı öğrenildi.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!