Trabzonspor Artvin futbol Okulundan Orman Bölge Müdürüne ziyaret

Trabzonspor Artvin Futbol Okulu Yönetim Kurulundan Orman Bölge Müdürüne Hayırlı Olsun ziyareti.

Trabzonspor Artvin futbol Okulundan Orman Bölge Müdürüne ziyaret

Trabzonspor Artvin Futbol Okulu Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Yıldırım ile yönetim kurulu üyeleri Artvin’e atanan Orman Bölge Müdürü Mimar Sinan Özkaya’yı ziyaret etti. 

Artvinspor Kulübü bünyesinde geçtiğimiz Nisan ayında kurulan Trabzonspor Artvin Futbol Okulu Kurucu Başkanı İrfan Yıldırım ve Yönetim Kurulu Üyeleri Artvin Orman Bölge Müdürü olarak kente atanan Mimar Sinan Özkaya’yı makamında ziyaret esererek “hayırlı olsun” dileklerinde bulundu.
Ziyarette, Başkan Yıldırım, kulübün mevcut yapısı ve hedefleri hakkında bilgi verdi.

Başkan Yıldırım, Türkiye'de şampiyonluklar yaşayan ve dört büyük kulüplerden biri olan Trabzonspor'a sporcu yetiştirmek amacıyla Artvin'de futbol okulu açmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Amaçlarının çocukların toplumda sağlıklı bireyler olarak yetişmesi noktasında beden ve ruh sağlığı gelişimine katkı sağlayıp, çocukları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak olduklarını belirten Yıldırım, “Artvin'de sporun gelişmesine katkı sağlamak, gençlerin kötü alışkanlıklara yönelmelerine engel olmak ve Trabzonspor'a futbolcu yetiştirmek istiyoruz. Geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızın topluma faydalı bireyler olarak yetiştirilmesine katkıda bulunmak, bir takım oyunu olan futbolu öğrenmelerine katkı sunmanın gayreti içerisindeyiz." şeklinde konuştu.

Artvin'de Trabzonspor'a çok büyük bir ilgi ve sevginin bulunduğunu aktaran Yıldırım, ”Trabzonspor Artvin Futbol Okulu’nu Artvinspor Kulübü bünyesinde 29 Nisan 2019 tarihinde kurduk. 15 kişiden oluşan yönetim kurulu üyemiz var. Bugün itibarıyla 110 sporcumuz var. Tecrübeli antrenörlere sahibiz. Çocuklarımızı çok iyi birer sporcu olarak yetiştirip Trabzonspor’umuza ve Milli Takımımıza kazandırmak istiyoruz.” dedi. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Artvin Orman Bölge Müdürü Mimar Sinan Özkaya ise kurum olarak futbol başta olmak üzere sporun her dalına destek olmaya çalışacaklarını söyledi.

Ziyaret günün anısına çektirilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor