Trabzonspor aradığı sistemi buldu

Bordo mavililer çift forvetle kendini buldu

Trabzonspor aradığı sistemi buldu

Süper Lig'de iki haftalık mağlubiyet serisine Kasımpaşa galibiyeti ile 'Dur' diyen Trabzonspor'da maça forvet hattındaki uyum damgasını vurdu. 2-0 geriden gelerek 4-2 kazanılan mücadelede iki forvet oyuncusunun ikişer gol atması önemli rol oynadı. En son 2010-2011 sezonunda Umut Bulut- Burak Yılmaz ikilisi ile çift forvet oynayan ve aradan geçen 7 yılda bu sistemi hiç denemeyen Trabzonspor, yine çift forvetli sistemle başarıya ulaştı. Teknik direktör Ünal Karaman da iki hücum oyuncusunu bundan sonra birlikte oynatabileceğinin sinyallerini vererek, "Önemli olan sonuca gitmek değil iyi futbol oynamaktı. Oyuncularım maç boyu mücadeleyi hiç bırakmadı. Bu şekilde devam ettiğimiz sürece istediğimiz başarılar gelecektir" dedi.

KOLOMBİYA'YI AYAĞA KALDIRDI
Rodallega, Ronaldovari röveşata golü ile ülkesinde gündeme oturdu. Spor kanallarında defalarca gösterilen bu harika gol için, "Röveşatasıyla takımının geri dönüşünde büyük pay sahibi oldu" yorumları yapıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor