Trabzonspor Antalya'ya geçit vermiyor!

Trabzonspor, Süper Lig'in 16. haftasında Antalyaspor ile 39. randevusuna çıkacak. Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasında Trabzonspor, yarın Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda Antalyaspor'u konuk edecek. Ligde geçtiğimiz hafta aldığı farklı Çaykur Rizespor yeni

Trabzonspor Antalya'ya geçit vermiyor!

Trabzonspor, Süper Lig'in 16. haftasında Antalyaspor ile 39. randevusuna çıkacak.

Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasında Trabzonspor, yarın Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda Antalyaspor'u konuk edecek. Ligde geçtiğimiz hafta aldığı farklı Çaykur Rizespor yenilgisinin ardından moral bulmak ve ligin ilk yarısının son haftalarını kayıpsız geçmek isteyen bordo-mavili ekip, sahaya mutlak 3 puan parolası ile çıkacak. Saat 19.00'da başlayacak olan müsabakayı Bülent Yıldırım yönetecek. 
 
TRABZONSPOR ÜSTÜN
 
İki ekip, yarın oynayacakları karşılaşma ile ligde 39. kez karşı karşıya gelecek. Geride kalan 38 lig maçında Trabzonspor’un galibiyetlerde 23-6 üstünlüğü bulunuyor. 9 karşılaşmada taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. Bordo-mavililer, bu karşılaşmalarda rakip fileleri 68 kez havalandırırken, kalesinde ise 33 gol gördü.
 
YENEN ÜSTE ÇIKACAK
 
Spor Toto Süper Lig'in ilk 5 haftasında zirvede yer alan iki takım sonraki haftalarda ise büyük bir düşüş yaşadı. Ligde 15 hafta geride kalırken, Antalyaspor 20 puan ile 9. sırada yer aldı. Trabzonspor ise aynı puan ile 10. sırada bulunuyor. Eşit puana sahip iki takımın mücadelesinde kazanan takım üste çıkacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor