Trabzonspor Antalyaspor’a kaybetmiyor – Sadece 1 kez…

Trabzonspor Antalyaspor’a evinde sadece 1 kez kaybetti.

Trabzonspor Antalyaspor’a kaybetmiyor – Sadece 1 kez…

Haber61 – Spor Servisi – Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 27. Haftasında sahasında Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek.

5 Nisan Cuma günü saat 20:30’da Medicalpark Stadında oynanacak olan karşılaşma öncesinde iki takım bugüne kadar toplamda 65 kez karşı karşıya geldi. Bu müsabakaların 38’ini Trabzonspor kazanırken 13’ünü Antalyaspor kazandı. 14 Karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.

SADECE 1 KEZ…

Trabzon’da oynanan karşılaşmalara ise Trabzonspor’un üstünlüğü dikkat çekiyor. Trabzonspor ve Antalyaspor, Trabzon’da bugüne kadar 29 kez karşılaştı. Bu maçların 22’sini Antalyaspor kazanırken 6 karşılaşma beraberlikle sonuçlandı. Antalyaspor Trabzon'da sadece 1 kez kazanabildi. Antalyaspor’un Trabzon’da kazandığı tek maç 21.11.2016 tarihinde oynanan 1-0 Antalyaspor’un üstünlüğü ile sona eren karşılaşma oldu.

Öte yandan Trabzonspor ile Antalyaspor ligin ilk yarısında 10. Haftada karşılaştı. Antalya’da oynanan müsabaka 1-1 beraberlikle sonuçlandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor