Trabzonspor Antalya karşısına eksik çıkacak

Trabzonspor'da bazı oyuncuların sakatlık durumu, Rıza Çalımbay'ı revizyona zorluyor.

Trabzonspor Antalya karşısına eksik çıkacak

Spor Toto Süper Lig’de 5’inci sıradaki yerini korumayı hedefleyen Trabzonspor, 31'inci hafta mücadelesinde yarın deplasmanda konuk olacağı Antalyaspor karşısında 3 puan arayacak.



Bu sezon Avrupa Kupaları’na katılmayı hedefleyen ve bu noktada ligi en az 5’inci sırada tamamlayarak Ziraat Türkiye Kupası finalinden çıkacak sonuca odaklanacak olan Trabzonspor, yarın deplasmanda karşılaşacağı Antalyaspor’u mağlup ederek ligde sıralamadaki yerini korumayı arzuluyor. Saat 19.00’da Antalya Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmada hakem Bülent Yıldırım düdük çalacak.

ESKİKLER FAZLA

Trabzonspor’da bu maç öncesi Onur, Kamil Ahmet, Castillo ve Uğur’un sakatlıkları devam ediyor. Abdülkadir’in durumu ise yapılacak son kontrollerin ardından belli olacak. Teknik direktör Rıza Çalımbay’ın, Antalyaspor karşısında kadroda zorunlu değişiklikler yapacak. Son oynanan Demir Grup Sivaaspor maçında sakatlanan Uğur ile Kamil Ahmet’in yokluğunda Çalımbay’ın bu oyuncuların yerine Pereira ile Durica’ya görev vermesi bekleniyor. Ayrıca durumu belirsiz olan Abdülkadir’in yerine ise Sosa’nın forma giyme ihtimalinin yüksek olduğu kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor