Trabzonspor Ankaragücü'ne geçit vermiyor! Tam 13 yıl

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda karşılaşacağı Ankaragücü'ne uzun yıllardır önemli bir üstünlük sağladı.

Trabzonspor Ankaragücü'ne geçit vermiyor! Tam 13 yıl

Haber61 - Spor Servisi / Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek final mücadelesinde Ankaragücü ile karşılaşacak olan Trabzonspor, son yıllarda rakibe karşı büyük üstünlük kurdu.

Bordo mavili ekip, Ankaragücü'ne karşı oynadığı son 11 resmi maçı da kaybetmedi. Trabzonspor söz konusu maçlarda 7 galibiyet ve 4 beraberlik elde etti.

Ankaragücü son olarak Mayıs 2010'da Vittek'in tek golüyle Trabzonspor'u mağlup etmişti. Başkent ekibi o tarihten bu yana Trabzonspor'a karşı galibiyet elde edemedi.

Trabzonspor, yarınki kupa mücadelesinde Ankaragücü'ne karşı 13 yıllık üstünlüğünü sürdürmek isteyecek. Sarı lacivertliler ise Trabzonspor'a karşı galibiyet hasretini son vermek adına mücadele verecek.

ts gol sevinci 1

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler